Webdesign
rokoprofitech webdesign
rokoprofitech


Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.
Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Waarschijnlijk heeft u wel enig idee, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realiteit van een website. Indien u geen idee heeft is dat ook geen probleem.
 
Na een eerste oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen tav. de website worden besproken, gaan we aan het werk en wordt een voorbeeldsite gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.
Nadat het eerste concept aan u is voorgelegd en u akkoord bent gegaan, zenden wij u een factuur voor 50% van het totale bedrag.

Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat u on-line de vorderingen van uw site kan volgen op het internet U kunt op deze manier te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken.

Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet.
Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines.
Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, zenden wij u een factuur met het restbedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw website op het internet geplaatst.


wereldweb
web
ROKO@Profitech
de Steenakkers 46
8066PV Belt-Schutsloot

038-3866044
06 -10653287
Copyright © by ROKO@Profitech webdesign | All rights reserved | webmaster
Webdesign