Webdesign
rokoprofitech webdesign
rokoprofitech

Welkom bij ROKO@Profitech Webdesign, een modern bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen en onderhouden van websites.
ROKO@Profitech helpt kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet.

Het ontwerpen en maken van een website, zoals u hem in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen ideeën hebben hoe uw site er uit moet komen te zien of misschien heeft u wel helemaal geen idee en wilt u het aan ons over laten.

Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website hierbij is een goed evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site.
ROKO@Profitech verzorgt tegen een aantrekkelijke prijs een heldere en goed vormgegeven website met als basiselementen: uw logo en een korte tekst over uw producten en/of diensten.

Elke website is ook voor ons weer een nieuwe uitdaging, er wordt geen gebruik gemaakt van standaard pakketten, maar elke website wordt zorgvuldig in overleg met de klant en naar de wensen van de klant samengesteld.Digitale fotografie

Wanneer u niet beschikt over (voldoende) fotografisch materiaal voor uw website, kan ROKO@Profitech u daarbij van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan foto's van uw locatie of sfeerfoto's voor in uw websites. Ook kunnen wij de foto`s voor u bewerken zodat ze perfect in Uw website passen.


Tevens kunnen wij u van alles uit handen nemen zoals o.a. het registreren van uw domeinnaam en natuurlijk het onderhouden van uw website.
Heeft u nog vragen, neemt u dan contact met ons op.

U kunt er verzekerd van zijn dat wij alle mogelijke aandacht aan uw wensen besteden zodat het eindproduct precies is wat u in uw gedachten had.


Per slot van rekening is uw website uw internet visitekaartje!

wereldweb
web
ROKO@Profitech
de Steenakkers 46
8066PV Belt-Schutsloot

038-3866044
06 -10653287
Copyright © by ROKO@Profitech webdesign | All rights reserved | webmaster
Webdesign
Momenteel in ontwikkeling door ROKO@Profitech webdesign:
.....
de kleine kornuiten
.....
varen in Hasselt
.....
restaurant De Belt